Slankepiller

Fedme er et vektproblem som oppstår når man inntar flere kalorier enn man forbrenner. Over 400.000 mennesker er overvektige i Norge. Når man inntar flere kalorier enn hva man forbrenner, lagres de overflødige kaloriene som fett. Andre faktorer som genetikk, stoffskifte og livsstil er også påvirkende faktorer. Slankepiller er en effektiv form for fedmebehandling og kan hjelpe deg å miste en betydelig mengde vekt.

Xenical er den mest effektive slankepillen for behandling av fedme tilgjengeling, og du kan bestille den online for å nå dine vekttap mål raskere og enklere. Husk at slankepiller ikke er en rask løsning, og at suksessen avhenger av din livsstil og nivå av forpliktelse.

LIDA Daidaihua-pakke og LIDA Daidaihua-piller
LIDA Dai dai hua 60mg
€44.00
Kjøp nå
Xenical (Orlistat) slankepiller pakke
Xenical Generisk 60mg
€18.17
Kjøp nå

Hvis du er usikker på om du er overvektig eller ikke, kan du beregne din kroppsmasseindeks (BMI) på nettet eller oppsøke en lege. Din BMI er forholdet mellom din høyde og vekt, og brukes til å avgjøre om dette forholdet er sunt eller ikke. Hvis din BMI er mellom 25 og 30, har du ikke rett på reseptbelagde slankepiller. Hvis din BMI er over 30, blir du klassifisert som overvektig, og kvalifiserer for en reseptbelagt behandling.

Jo før du handler jo større sjanse har du til å redusere den potensielle faren for langvarig sykdom. Slankepiller og andre former for behandling av fedme og overvekt er lett tilgjengelig for deg å vurdere. Hvis du syns det er vanskelig å miste overflødig vekt som et resultat av en medisinsk tilstand, eller har en familiehistorie med overvekt, piller kan hjelpe deg.

Hvilke helseproblemer er forbundet med fedme?

Menn og kvinner som er overvektige har en økt risiko for slag, hjertesykdom, type 2 diabetes, hypertensjon og slitasjegikt. Å være overvektig reduserer forventet levealder, og hvis man har vært overvektig i over 40 år, vil man ha forkortet levealderen med 6-7 år. Fedme kan også føre til kortsiktige problemer som muskelsmerter, ryggsmerter, pustevansker, økt svetting, rygg- og knesmerter, gallesten og uren hud (akne).

Hvilke behandlinger er tilgjengelige?

Gradvis økt fysisk aktivitet er en måte å overvinne fedme på. Du bør bygge opp sakte med 30 minutter moderat intensiv trening minst fem dager i uken. De fleste mennesker som mister vekt på en kalorifattig diet, har stor sannsynlighet for å legge på seg igjen. Kun 5% av overvektige mennesker klarer å holde vekten nede etter et drastisk vekttap. Den mest vellykkede måten å gå ned i vekt på, er å kombinere en effektiv fedme behandling med endringer i livsstil, både kosthold og mosjon.

Mer mosjon, et sunt og balansert kosthold og realistiske forventninger kan bidra til å gjøre vekttapet permanent. Flere fedme behandlinger er tiljgengelige, slik som gastrisk bypass eller gastrisk ballong kirurgi, men disser er påtrengende og har mange potensielle komplikasjoner. Kirurgi for å gå ned i vekt bør være siste utvei etter å ha prøvd andre slankemetoder som reseptbelagte slankepiller.

Slankepiller Xenical

Xenical er en FDA-godkjent reseptbelagt medisin som kan tas av personer som er 12 år og eldre. Xenical forskrives vanligvis til pasienter med en BMI på over 30. Denne fedme behandlingen fremmer vekttap ved å forhindre at kroppen absorberer fettet i matvarene. I kliniske studier mistet om lag 6 av 10 pasienter som tar Xenical sammen med et redusert kaloriinntak 5% av kroppsvekten etter 12 uker.

Kan jeg bestille min fedme behandling online?

Generiskapoteket.com forskriver Xenical slankepiller til de med en BMI på over 30 som ønsker en effektiv, velprøvd fedme behandling online.