Zyban Generisk

Zyban generisk pakke og blemme

Zyban Generisk

Beskrivelse av produkter

Zyban Generisk 150mg

Pakke
30 Tabletter
Per tablett
€1.73
Pris
€51.79
Pakke
60 Tabletter
Per tablett
€1.39
Pris
€83.59
Pakke
90 Tabletter
Per tablett
€1.25
Pris
€112.67
Pakke
120 Tabletter
Per tablett
€1.12
Pris
€134.48
Pakke
240 Tabletter
Per tablett
€1.01
Pris
€241.69

Hvordan virker den aktive ingrediensen i Zyban?

Bupropion, også kalt Amfebutamon, brukes til å hjelpe med røykekutt.

Røyk fra sigaretter inneholder flere skadelige substanser. Tjære er ansvarlig for kreft og karbonmonoksid er kjent for å forstyrre flere viktige funksjoner. Avhengighet av nikotin påvirker hjernen direkte ved å øke transmitterne dopamin og noradrenalin som resulterer fra nikotininntak via sigaretter.

Å kutte ut sigaretter og nikotin resulterer i at mengden av disse transmitterne synker igjen og fører til abstinenssymptomer. Buprion øker igjen denne konsentrasjonen, men på en annen måte enn nikotin slik at avhengighet kan unngås.

Målet med denne behandlingen er å fjerne nikotinavhengigheten og innstille seg på et liv uten sigaretter og gjøre det lettere for pasientene ved å redusere eller fjerne abstinenssymptomer.

Bruksområder: Røykekutt

Bivirkninger av Zyban:

  • Virkninger på hodet, f.eks. hodepine, svimmelhet, tretthet, insomnia
  • Ubehag i magen
  • Xerostomi
  • Hudutslett
  • Forstyrret syn og hørsel (av og til). Konsulter legen umiddelbart.
  • Økt blodtrykk (en gang i blant)
  • Økt krampetendens (veldig sjelden)

Buprion kan forårsake epileptiske anfall. Av denne grunn skal man unngå medikamenter med de samme bivirkningene. Disse inkluderer medikamenter som behandler forskjellige psykiske tilstander, kortisonbehandling, antimalariamedikamenter, antibiotika i chinolongruppen, medikamenter som behandler allergier med tretthetsbivirkninger, det smertestillende medikamentet Tramadol og den aktive ingrediensen Theophyllin som brukes til å behandle astma.

Lagring

Lagres i romtemperatur mellom 15 og 30 grader Celsius. Beskyttes mot lys og fuktighet. Vennligst hold utenfor rekkevidde av barn. 

KARL FREDRIK KRISTOFFERSEN
UROLOG : En urolog er en lege og kirurg med spesialisering i sykdommer i nyrene, urinveier og de mannlige kjønnsorganer. Dette kan være kreftsykdommer, infeksjoner, nyresten, vannlatingsproblemer, impotens, underlivssmerter, urinlekkasje og skader. Karl Fredrik Kristoffersen er spesialist i generell kirurgi og urologi, med spesialistutdannelse fra Sykehuset Østfold og Radiumhospitalet. Han har bred erfaring med urologisk kirurgi som scrotal kirurgi, forhudsoperasjoner, refertilisering og sterilisering og utfører over 200 steriliseringer årlig. Kristoffersen jobber i dag ved Colosseum Mann Majorstuen og Sarpsborg.
Mer informasjon om legen
Kjapp levering
Personvern
Praktisk betalingsmåte
Gratis kundeservice