Levitra Original

Levitra Original eske med tabletter 20 mg

Levitra Original

Levitra er et godkjent potensmiddel for menn som selges på apoteker og også er tilgjengelig på Internett. Medikamenter for gjennomføring av seksuelle handlinger øker livskvaliteten for dem det gjelder, om det er mannen selv eller parforholdet som er den mest skadelidende.

Erfaringer viser at Levitra har visse fordeler for litt eldre menn eller menn med helseproblemer i tillegg til impotens. I denne artikkelen får du flere detaljer om virkninger og bruk av Levitra i forbindelse med erektil dysfunksjon (problemer med reisning).

Beskrivelse av produkter

Levitra Original 20mg

Kvantum + Bonus
4 Tabletter
Per tablett
€7.75
Pris
€31.00
Kvantum + Bonus
8 Tabletter
Per tablett
€7.13
Pris
€57.00
Kvantum + Bonus
12 Tabletter
Per tablett
€6.42
Pris
€77.00
Kvantum + Bonus
16 Tabletter
Per tablett
€6.38
Pris
€102.00
Kvantum + Bonus
20 Tabletter
Per tablett
€6.20
Pris
€124.00
Kvantum + Bonus
32 Tabletter
Per tablett
€5.66
Pris
€181.00
Kvantum + Bonus
40 Tabletter
Per tablett
€5.53
Pris
€221.00

Kjøp Levitra Originale tabletter på nett

Internett er blitt det første stedet vi normalt sjekker når vi har helseproblemer, også før vi går til doktoren. I desto større grad gjelder dette litt pinlige ting som erektil dysfunksjon. Levitra er et anerkjent legemiddel til anvendelse for akkurat slike situasjoner, og som du vil kunne finne mye informasjon om.

Middelet er i vanlig salg (på resept) i norske apoteker. Det er heller ikke noe problem for privatpersoner å bestille det på nettet (uten resept).

Virketid og andre egenskaper

Levitra er en av flere potenspiller på markedet. Dette kjennetegnes særlig ved at den fungerer etter relativt kort tid. Der andre piller trenger nærmere tre kvarter før man kan kjenne noen virkning, vil man se resultater 25 minutter etter inntak av Levitra (Imidlertid, hvis du legger i deg en feit hamburger på forhånd, tar det gjerne 60 minutter).

Det betyr at aktiviteten ikke i samme grad behøver å være planlagt. Den kan tas umiddelbart før kjønnsakten eller i tilsvarende omstendigheter. Men bemerk at dette er individuelt. For noen kan det ta lenger tid før virkningen inntreffer. Her kan man gjerne notere egne erfaringer.

Med Levitra vil man også unngå enkelte sjeldne bivirkninger som følger av Sildenafil, som påvirkning av fargesynet. Det er en hemming av phosphodiesterase-6 (PDE6) som i så fall forårsaker det. (S.A. Dogrell, Queensland universitet, Australia, 2005).

Original Levitra medisin: Overkommelige priser

Så hvor får man opprinnelig Levitra? Hva koster medisinen?

Maksimal pris på apotek i Norge, inkludert i Oslo, er satt i henhold til Felleskatalogen. Du må da levere resept fra din faste lege før du får utlevert Levitra.

Egetapotekno.com tilbyr også det samme produktet, men da til svært overkommelige priser.

Få Original Levitra 20 mg uten resept i Norge

For mange er det en betydelig omvei å løpe til legen for å få resept. Problemet er åpenbart og løsningen ligger i dagen. Har man ellers ikke trøbbel med helsa, burde dette være en kurant sak.

Av den grunn kan man også få kjøpt original Levitra reseptfritt hos egetapotekno.com. Send bestillingen i dag, betalt trygt på nettet og tablettene sendes diskret til adressen du oppgir.

Levitra for diabetikere

Menn med diabetes er oftere utsatt for ereksjonssvikt enn andre. Årsaken kan være det man på medisinsk termspråk kaller nevropati eller diabetisk nerveskade, i tillegg til hyppigere forekomst av trange blodårer i penis.

Forskning har vist at spesielt Levitra er effektivt i behandlingen av impotens hos diabetikere. En tredjedel av herrene som ikke responderer på Viagra-terapi kan få effekt av Levitra (Alan Garber, Baylor College of Medicine, 2004).

Har Levitra noen bivirkninger?

Som de aller fleste midler til medisinsk bruk, kan det også hos enkelte brukere registreres bivirkninger av organisk Levitra. De aller fleste tilfellene er de imidlertid helt harmløse. Vi snakker om lett hodepine og ansiktsrødme. Noen rapporterer også om rennende nese eller muskelsmerter. Føler man seg plaget av dette, bør man oppsøke legen eller redusere brukerdosene.

Alvorlige bivirkninger er svært sjeldne, men kan omfatte krampeanfall, allergiske reaksjoner eller brystsmerter. Opplever man noe slik eller annet sterkt ubehag, bør lege oppsøkes umiddelbart. En fullstendig liste over mulige bivirkninger kan finnes i pakningsvedlegget.

Finnes det interaksjoner?

Potensmidler som Levitra vil alltid påvirke blodtrykket. De bør derfor ikke uten videre tas sammen med blodtrykkregulerende medisin mot sykdom, da de kan forårsake et litt for brått fall i trykket.

Medisiner som inneholder nitrater eller inngår i behandling mot HIV bør heller ikke inntas samtidig med Levitra. Man skal heller ikke drikke grapefrukt-jus før man tar pillen.

Brukerne skal ikke ta mer enn én dosering av Levitra og andre potensmidler i døgnet. Flere doseringer gir ikke økt virkning, og man vil lettere oppleve bivirkninger.

Tips for bruk

I motsetning til en del andre midler virker Levitra godt selv om man spiser eller drikker først. Fete måltider og mye alkohol kan likevel begrense effekten, så man bør ikke overdrive. Jevnt høyt alkoholforbruk er samtidig en vanlig årsak til impotens, og man vil nok tjene inn like mye på en livsstilsendring som medisin her.

Vanlige seksuelle stimulanser, som berøring, er fortsatt nødvendige. Tabletten fasiliterer kun den kjemiske prosessen for å få den opp.

KARL FREDRIK KRISTOFFERSEN
UROLOG : En urolog er en lege og kirurg med spesialisering i sykdommer i nyrene, urinveier og de mannlige kjønnsorganer. Dette kan være kreftsykdommer, infeksjoner, nyresten, vannlatingsproblemer, impotens, underlivssmerter, urinlekkasje og skader. Karl Fredrik Kristoffersen er spesialist i generell kirurgi og urologi, med spesialistutdannelse fra Sykehuset Østfold og Radiumhospitalet. Han har bred erfaring med urologisk kirurgi som scrotal kirurgi, forhudsoperasjoner, refertilisering og sterilisering og utfører over 200 steriliseringer årlig. Kristoffersen jobber i dag ved Colosseum Mann Majorstuen og Sarpsborg.
Mer informasjon om legen
Kjapp levering
Personvern
Praktisk betalingsmåte
Gratis kundeservice