Apcalis Oral Jelly

7 Apcalis poser med forskjellige smaker

Apcalis Oral Jelly

Apcalis SX Oral JellyTadalafil er en gelé løsning for behandling av mannlig erektil dysfunction.The erektil dysfunksjon stoffet er anerkjent for sine mange og langvarige effekter som å oppnå og opprettholde en ereksjon, følelse større frekvens av orgasmer og opplever bedre tilfredsstillelse av samleie.

Apcalis SX Oral Jelly Tadalafil bidrar til å oppnå god ereksjon under samleie. Det fungerer bedre blodstrøm i penis slapper arterielle glatt muskulatur. Det fungerer bare når seksuell stimulering er present.This medisin omfatter Tadalafil som brukes til å behandle mannlig seksuell funksjon problemer (impotens eller erektil dysfunksjon) ved å blokkere et bestemt enzym (fosfodiesterase-PDE5) i kroppen. Det fungerer bare når seksuell stimulering er til stede.

Apcalis SX bør tas en gang om dagen etter behov. Hos pasienter som tar visse proteasehemmere anbefales det å ikke overstige en maksimal enkeltdose på 20 mg Apcalis SX i 16 minutter før den seksuelle activity.It aktive under 36 timer.

Beskrivelse av produkter

Apcalis Oral Jelly 20mg

Pakke
7 Sachets
Per tablett
€5.32
Pris
€37.25
Pakke
14 Sachets
Per tablett
€5.00
Pris
€69.96
Pakke
21 Sachets
Per tablett
€4.37
Pris
€91.77
Pakke
42 Sachets
Per tablett
€3.98
Pris
€167.19
Pakke
56 Sachets
Per tablett
€3.60
Pris
€201.71

Apcalis Oral Jelly er en variant av generisk Cialis. Den aktive komponenten er tadalafil. Når seksuell stimulering forårsaker en lokal frigjørelse av nitrogenoksid, fører hemming av PDE 5 til økning av cGMP-nivåer i penis. Dette resulterer i avslappede muskler og forstørret blodstrøm til vevene i penis, noe som forårsaker ereksjon. Apcalis Oral Jelly gir ingen effekt for menn når seksuell stimulering er fraværende. Hvis seksuell opphisselse er til stede, vil man kunne oppleve effekt etter bare 15-30 minutter etter inntak.

Apcalis Oral Jelly er ikke så lett tilgjengelig på apotek i Norge, så derfor er det best å kjøpe det på nett. Hvis du velger å gjøre et større kjøp online, vil du se at du vil få en bedre pris desto mer du handler. Dette gjelder ikke bare for Apcalis Oral Jelly, men også for mange andre legemidler som kan kjøpes med eller uten resept. På slutten av denne artikkelen vil du få se et priseksempel på akkurat dette.

Hva bør man være obs på før inntak av Apcalis Oral Jelly?

Det anbefales å ikke bruke Apcalis Oral Jelly med grapefruktjuice, alkoholholdige drikker og tobakk. Hvis du bruker tobakk og samtidig tar Apcalis Oral Jelly, kan dette føre til et plutselig synstap. Oppsøk fastlegen din før du begynner med Apcalis Oral Jelly hvis du har en unormal penis, lider av hjertesykdom, blødning, magesår eller diabetes eller tidligere har opplevd tilstander som hjerteinfarkt og nyresvikt.

Vanlige bivirkninger forbundet med Apcalis Oral Jelly er rødming i ansiktet, hodepine, mageproblemer, diaré og kvalme. I mer sjeldne tilfeller kan lavt blodtrykk, tåkesyn og endringer i fargesyn og unormal utløsning oppstå. Langvarige ereksjoner eller priapisme (smertefull ereksjon i mer enn 6 timer) er også mulig. Hvis ereksjonen varer i mer enn 4 timer, må du søke øyeblikkelig medisinsk hjelp da dette kan skade penisen din for alltid.

Hvor er det mulig å få kjøpt Apcalis Oral Jelly?

Apcalis Oral Jelly uten resept er svært dyrt å kjøpe i Norge. Derfor er den beste måten å få kjøpt dette legemiddelet på på nett. Det finnes flere fordeler ved å gjøre dette. De viktigste er:

  • Et apotek på nett kan by på et ganske stort utvalg av legemidler. Dette gjelder både for legemidler som kan kjøpes med og uten resept.
  • Man slipper å forlate hjemmet sitt, stå i kø og kaste bort tiden sin.
  • Mange vegrer seg å kjøpe potensmidler, og spesielt for menn kan det være ekstra vanskelig. Ved å kjøpe på nett er man anonym og slipper å møte på naboen.
  • Et online kjøp er beskyttet med SSL-kryptering og dermed helt trygt.
  • Varene fraktes raskt og vil innen kort tid dukke opp i postkassa di i Norge.
KARL FREDRIK KRISTOFFERSEN
UROLOG : En urolog er en lege og kirurg med spesialisering i sykdommer i nyrene, urinveier og de mannlige kjønnsorganer. Dette kan være kreftsykdommer, infeksjoner, nyresten, vannlatingsproblemer, impotens, underlivssmerter, urinlekkasje og skader. Karl Fredrik Kristoffersen er spesialist i generell kirurgi og urologi, med spesialistutdannelse fra Sykehuset Østfold og Radiumhospitalet. Han har bred erfaring med urologisk kirurgi som scrotal kirurgi, forhudsoperasjoner, refertilisering og sterilisering og utfører over 200 steriliseringer årlig. Kristoffersen jobber i dag ved Colosseum Mann Majorstuen og Sarpsborg.
Mer informasjon om legen
Kjapp levering
Personvern
Praktisk betalingsmåte
Gratis kundeservice