Xenical Generisk

Xenical (Orlistat) slankepiller pakke

Xenical Generisk

Xenical er den eneste klinisk beviste reseptbelagte slankepillen tilgjengelig på markedet. Xenical bekjemper fett direkte i fordøyelsessysteme, istedet for å påvirke ditt sinn og adferd. Denne slankepillen kan blokkere en tredjedel av alt fettet i kostholdet ditt fra å bli absorbert av kroppen. Xenical kan godkjennes for pasienter med en kroppsmasseindeks på 30 og høyere. Pasienter som lider av fedme, kan få hjelp av Xenical for å oppnå en sunn kroppsvekt.

Beskrivelse av produkter

Xenical Generisk 60mg

Kvantum + Bonus
10 Kapsler
Per tablett
€1.70
Pris
€17.00
Kvantum + Bonus
30 Kapsler
Per tablett
€1.50
Pris
€45.00
Kvantum + Bonus
60 Kapsler
Per tablett
€1.27
Pris
€76.00
Kvantum + Bonus
90 Kapsler
Per tablett
€1.21
Pris
€109.00
Kvantum + Bonus
120 Kapsler
Per tablett
€1.20
Pris
€144.00

Xenical Generisk 120mg

Kvantum + Bonus
10 Kapsler
Per tablett
€1.90
Pris
€19.00
Kvantum + Bonus
30 Kapsler
Per tablett
€1.80
Pris
€54.00
Kvantum + Bonus
60 Kapsler
Per tablett
€1.62
Pris
€97.00
Kvantum + Bonus
90 Kapsler
Per tablett
€1.54
Pris
€139.00
Kvantum + Bonus
120 Kapsler
Per tablett
€1.53
Pris
€183.00

Fedme er et stort samfunnsproblem i alle aldersgrupper i Norge, og staten bruker hvert år milliarder av kroner for å bekjempe denne sykdommen. Dessuten har et økt fokus på kropp de siste årene gjort at flere og flere ønsker å miste noen kilo. Da er det godt at vi har Xenical som kan fungere som en støtte på veien. Fortsett å lese videre for å lære mer om Xenical og hvor du kan kjøpe dette produktet til best mulig pris.

Xenical virker ved å redusere absorbasjonen av fett. Mage- og tarmenzymene, kalt lipaser, bryter ned fettet i mindre molekyler, som deretter absorberes i fordøyelseskanalen. Xenical festes til lipasene og stopper dem fra å arbeide. Dette uabsorberte fettet passerer naturlig gjennom kroppen din, og kroppen vil kvitte seg med deg gjennom din vanlige avføring.

Du kan kjøpe Xenical tabletter i en dosepå 120 mg. Pasienter som bruker Xenical behøver bare å ta 1 tablett til hvert måltid for å oppleve effektene, og du kan ta opptil 3 tabletter per dag. Den aktive ingrediensen i Xenical heter orlistat, som også selges under merkenavnet Alli. Alli er tilgjengelig over disk i en lavere dose på 60 mg. Den anbefalte doseringen av Alli er 1 tablett per dag, noe som betyr at det tar dobbelt så lang tid før man oppnår ønskede resultater.

Slik bruker du Xenical

Xenical er tilgjengelig for deg å kjøpe i Norge uten resept med styrkene 60 mg og 120 mg. Du svelger en tablett oralt med et glass vann i forbindelse med måltider der rundt 30% av kaloriinnholdet kommer fra fett. Alternativt kan du ta én tablett én time etter måltidet. Ikke ta Xenical i større doser enn det som er anbefalt. Doser større enn 120 mg har ikke vist å gi større vekttap.

Ettersom Xenical kan redusere absorpsjon av fettløselige vitaminer, anbefales det at du også tar kosttilskudd bestående av vitaminene D, E og K. Hold øye med uvanlige endringer i kroppsfunksjonen. Følg også nøye med på hvor mye fett som er i kostholdet ditt. For mye fett i måltidene kan nemlig forsterke bivirkninger som:

  • smerter i nakke og rygg
  • sterke smerter i magen
  • gulfarge på huden eller den hvite delen av øyet
  • tretthetsfølelse og svimmelhet.

Hvis du opplever noen av disse bivirkningene, må du ikke nøle med å oppsøke medisinsk hjelp.

Hva er fordelene med Xenical?

Gjennom kliniske studier har Xenical vist seg å være en meget effektiv behandling. Etter seks måneder, forbundet med et sunt og variert kosthold, gikk deltagerne som brukte Xenical i gjennomsnitt ned 6 kilo, mens deltagerne som ikke brukte Xenical gikk ned 3 kg. De samme deltagerne opplevde også en nedgang i kolesterol, blodsukker og blodtrykk, mens deltagerne som kun slanket seg uten Xenical, så en økning i alle tre.

Hvem er Xenical egnet for?

Xenical er egnet for to ulike pasientgrupper; de med en BMI på 30 og over, og de som har en kroppsmasseindex på 27 og høyere, men er i faresonen for alvorlige helseproblemer grunnet fedme og overvekt. Din kroppsmasseindeks kan beregnes under din online konsultasjon. Xenical tabletter bør ikke brukes hvis du er gravid, ammer, eller har opplevd en redusert galleblærefunksjon.

Hvordan tar jeg Xenical?

Xenical kommer i tablettform, og bør tas oralt. Ta en Xenical tablett 3 ganger per dag, med ett fettrikt måltid. Hvis du hopper over et måltid, eller spiser et fettfattig måltid, kan du også hoppe over tabletten.

Å spise for mye fett øker risikoen for bivirkninger. Som et forebyggende tiltak bør du prøve å begrense fettinntaket til under 30% av dine totale daglige kalorier.

Er det noen bivirkninger ved bruk av Xenical?

Forårsaker Xenical noen milde bivirkninger for et lite antall brukere. Rapporterte bivirkninger er kvalme, magesmerter og en økning i avføring. Dette er små irritasjoner som sjelden forårsaker alvorlig eller langvarig ubehag.

KARL FREDRIK KRISTOFFERSEN
UROLOG : En urolog er en lege og kirurg med spesialisering i sykdommer i nyrene, urinveier og de mannlige kjønnsorganer. Dette kan være kreftsykdommer, infeksjoner, nyresten, vannlatingsproblemer, impotens, underlivssmerter, urinlekkasje og skader. Karl Fredrik Kristoffersen er spesialist i generell kirurgi og urologi, med spesialistutdannelse fra Sykehuset Østfold og Radiumhospitalet. Han har bred erfaring med urologisk kirurgi som scrotal kirurgi, forhudsoperasjoner, refertilisering og sterilisering og utfører over 200 steriliseringer årlig. Kristoffersen jobber i dag ved Colosseum Mann Majorstuen og Sarpsborg.
Mer informasjon om legen
Kjapp levering
Personvern
Praktisk betalingsmåte
Gratis kundeservice