Propecia Generisk

Propecia generisk pakke med instruksjoner og blemme med tabletter

Propecia Generisk

Propecia er en effektiv, reseptbelagt medisinsk behandling for mannlig mønster skallethet, eller androgen alopeci. Mannlig skallethet rammer menn i alle aldre, og de første tegnene som tynt hår, forekommer også hos tenåringer, ikke bare hos voksne menn. Den aktive ingrediensen i Propecia heter Finasteride, og har i kliniske studier vist seg å stoppe håravfall med en effektivitet på 99%. I de samme studiene ble det bevist at Propecia forårsaket gjenvekst hos over to tredjedeler av de som ble testet.

Beskrivelse av produkter

Propecia Generisk 1mg

Kvantum + Bonus
30 Tabletter
Per tablett
€1.87
Pris
€56.00
Kvantum + Bonus
60 Tabletter
Per tablett
€1.83
Pris
€110.00
Kvantum + Bonus
90 Tabletter
Per tablett
€1.82
Pris
€164.00

Propecia Generisk 5mg

Kvantum + Bonus
30 Tabletter
Per tablett
€2.10
Pris
€63.00
Kvantum + Bonus
60 Tabletter
Per tablett
€2.07
Pris
€124.00
Kvantum + Bonus
90 Tabletter
Per tablett
€2.03
Pris
€183.00

Menn som lider av mannlig skallethet kan kjøpe Propecia for å behandle hårtap. Mannlig skallethet starter med at håret blir tynnere, før det faller av. Et klassisk eksempel på mannlig skallethet, er en dannelsen av en skallet flekk på toppen av hodet. Finasteride, den aktive ingrediensen i Propecia, hemmer hormonet DHT, en naturlig betablott som er en viktig årsak til hårtap. Mange menn som er skallede, er ofte veldig følsomme for dette hormonet. DHT fører til at hårsekkene krymper, håret faller ut, og nytt hår vokser ikke tilbake.

Finasteride hemmer DHT hormonet, stopper hårtap og oppmuntrer ny hårvekst. I en fersk klinisk studie, hadde 9 av 10 menn som tok Propecia synlige resultater. 48%* av disse opplevde gjenvekst av hår, mens 42%** opplevde ikke ytligere håravfall. Flertallet av menn som tok Propecia ble vurdert som suksessfulle til behandlingen

Hvem kan ta Propecia?

Propecia passer kun for menn som lider av tynnende hår, hårtap og tidlige tegn på skallethet. Kvinner og barn bør ikke kjøpe og bruke Propecia. Finasteride kan absorberes gjennom huden, og kan være svært skadelig for gravide kvinner eller små barn.

Propecia brukes til å behandle mannlig mønster skallethet på hodeskallens toppunkt og mid-skalp området.

Hvilke forholdsregler må jeg ta før jeg bruker Propecia?

Før du kjøper Propecia, er det viktig at du ikke tidligere har opplevd allergiske reaksjoner på denne medisinen, eller et lignende legemiddel ved navn Dutasterid (Avodart). Hvis dette er tilfellet, må du kontakte legen din før du bruker behandlingen. Du må også konsultere din lege hvis du har:

  • Leversykdom eller unormale leverenzymer
  • Prostatakreft
  • Svekkede blæremuskler
  • Innsnevring av urinrøret
  • Problemer med urinering.

Hvordan tar jeg Propecia?

Ta en Propecia tablett hver dag, enten med eller uten mat. Hvis du glemmer å ta din daglige pille, tar du bare den neste tabletten som vanlig, og hopper over den du glemte. Det er vanlig å se resultater etter ca 3 måneders kontinuerlig bruk.

Er det noen bivirkninger?

Propecia forårsake bivirkninger. De kliniske studiene av Propecia konkluderte med at bivirkninger ved bruk av Propecia er uvanlig og påvirket kun de færreste av testpersonene, som erfarte seksuelle bivirkninger som en lavere sexlyst, vanskeligheter med å oppnå ereksjon, eller en redusert sædmengde. Dette er milde bivirkninger som vanligvis forsvinner når man fortsetter behandlingen.

KARL FREDRIK KRISTOFFERSEN
UROLOG : En urolog er en lege og kirurg med spesialisering i sykdommer i nyrene, urinveier og de mannlige kjønnsorganer. Dette kan være kreftsykdommer, infeksjoner, nyresten, vannlatingsproblemer, impotens, underlivssmerter, urinlekkasje og skader. Karl Fredrik Kristoffersen er spesialist i generell kirurgi og urologi, med spesialistutdannelse fra Sykehuset Østfold og Radiumhospitalet. Han har bred erfaring med urologisk kirurgi som scrotal kirurgi, forhudsoperasjoner, refertilisering og sterilisering og utfører over 200 steriliseringer årlig. Kristoffersen jobber i dag ved Colosseum Mann Majorstuen og Sarpsborg.
Mer informasjon om legen
Kjapp levering
Personvern
Praktisk betalingsmåte
Gratis kundeservice