LIDA Dai dai hua

LIDA Daidaihua-pakke og LIDA Daidaihua-piller

LIDA Dai dai hua

Den velkjente slankepiller LIDA Daidaihua er av 100 % naturlig opphav. I løpet av kort tid vil du oppnå din ønskede vekt. Ta en kapsel om dagen og oppdag hvordan vekten din forsvinner. LIDA Daidaihua gir deg friheten til å spise alt du har lyst på. Men du vil ikke lenger ha en sterk sultfølelse, så du spiser mindre uten problemer. Fettet ditt vil bli forbrent fra det første inntaket av LIDA Daidaihua kapsler. Prøv å gå ned i vekt uten streng diett og se fram til imponerende suksess på dine verste problemområder.

Beskrivelse av produkter

LIDA Dai dai hua 60mg

Kvantum + Bonus
30 Kapsler
Per tablett
€1.47
Pris
€44.00
Kvantum + Bonus
60 Kapsler
Per tablett
€1.43
Pris
€86.00
Kvantum + Bonus
90 Kapsler
Per tablett
€1.30
Pris
€117.00
Kvantum + Bonus
150 Kapsler
Per tablett
€1.24
Pris
€186.00

Ta 30 kapsler i måneden (1 per dag) og spis det du har lyst på!

Du skal ta en kapsel etter frokost på daglig basis.

INNHOLD

1 pakke LIDA Daidaihua inneholder 30 kapsler

LIDA Daidaihua slankende kapsler er spesielt perfekt for folk som er mer enn 10 kg overvektige. Hovedkomponentene i LIDA Daidaihua er vitenskapelig beviste.

Rask vektreduksjon oppstår; energien din og metabolismeraten vil bli økt. Med LIDA blir kroppen i stand til å forbrenne kalorier mye raskere. I tillegg vil appetitten bli undertrykt. Det er ingen kjente bivirkninger (som diaré).

LIDA Daidaihua slankende kapsler er basert på den gamle kinesiske formelen \\\"Daidaihua\\\" som brukes til vektreduksjon. Kapslene er en unik kombinasjon av økologisk produserte, ville og organisk dyrket – uten sprøytemidler – kinesiske urter. Støttet av moderne bioteknologi og vitenskapelig forskning er LIDA Daidaihua slankende kapsler en trygg og effektiv løsning for slanking.

  • Undertrykkelse av appetitt
  • Økt metabolisk rate på opptil 18 ganger
  • Effekt fra første kapsel
  • Oppløsning av fettreserver – også på problemområder
  • Dramatisk økning i energi
  • Uten kjente bivirkninger
  • Inneholder stoffer for positiv motivasjon

Forsiktighetsregler

Du må ikke ta LIDA Daidaihua slankende kapsler hvis du lider av arteriosklerose (tilstoppede arterier), høyt blodtrykk eller ved eksisterende hjertelidelse. Dette gjelder også gravide og ammende kvinner, barn og unge under 18 år (som fortsatt vokser) og voksne som er eldre enn 65. Medikamentet er ikke egnet for personer med kroniske sykdommer.

Sammensetning

Daidaihua-ekstrakt, Jobs tårer (Coicis-ekstrakt), medisinsk Amylum, morbærbladekstrakt, Cassiafrø-ekstrakt

KARL FREDRIK KRISTOFFERSEN
UROLOG : En urolog er en lege og kirurg med spesialisering i sykdommer i nyrene, urinveier og de mannlige kjønnsorganer. Dette kan være kreftsykdommer, infeksjoner, nyresten, vannlatingsproblemer, impotens, underlivssmerter, urinlekkasje og skader. Karl Fredrik Kristoffersen er spesialist i generell kirurgi og urologi, med spesialistutdannelse fra Sykehuset Østfold og Radiumhospitalet. Han har bred erfaring med urologisk kirurgi som scrotal kirurgi, forhudsoperasjoner, refertilisering og sterilisering og utfører over 200 steriliseringer årlig. Kristoffersen jobber i dag ved Colosseum Mann Majorstuen og Sarpsborg.
Mer informasjon om legen
Kjapp levering
Personvern
Praktisk betalingsmåte
Gratis kundeservice