Personvern

Dette gjelder for deg, bruker av dette nettstedet og generiskapoteket.com eier og leverandører av dette nettstedet. Denne policyen gjelder vår bruk av data samlet inn i forhold til din bruk av området og eventuelle tjenester eller systemer der.

GeneriskApoteket.com er blitt en enkel navigering, lave kostnader og det høyeste nivå av sikkerhet for online kjøp av medisiner. Vi forstår at din helse er av avgjørende betydning og at detaljer om dette, bør holdes konfidensiell og holdt i den strengeste av tillit. I si dette vi også pris på risiko forbundet med online kjøp. For å opprettholde den høyeste grad av sikkerhet hele tiden vår side gjør bruk av avanserte 128-bit SSL sikkerhet til å kryptere data.

Videre til generiskapoteket.com vi er opptatt av å beskytte og respektere ditt privatliv og bruk av best tilgjengelig teknologi for å sikre at sikkerhet mens du er på vår side.

Den informasjonen du gir, herunder personlig identifikasjon informasjon vil aldri bli sluppet til noen tredje part uten ditt skriftlige samtykke. Vi vil ikke bruke informasjonen til å sende deg e-post uten ditt skriftlige samtykke. generiskapoteket.com ikke argumentere for ingen bruk av spam e-post for å sende unødvendig informasjon. Dine data vil bli brukt i samsvar med Data Protection Act.

All personlig informasjon som gis til generiskapoteket.com vil bli holdt i den ytterste sikkerhet og i henhold til våre interne sikkerhetspolitikk og parametrene av loven. Disse retningslinjer er kommunisert til ansatte for å sikre at din personlige informasjon er beskyttet og holdes strengt konfidensielt.

Denne personvernerklæringen og personvern gjelder bare for informasjon innhentet fra deg når du besøker nettstedet vårt. Det legger ingen opplysninger gitt frivillig gjennom direkte e-post eller på annen måte.

Varsel om endringer i personvernerklæringen vil bli tydelig vises på hjemmesiden når slike endringer er berørt. generiskapoteket.com forbeholder seg retten til å foreta endringer i denne personvernerklæringen som helst. Du er rådet deg til å sjekke våre retningslinjer for personvern fra tid til annen.

Ved din fortsatte bruk av dette nettstedet, aksepterer du vilkårene i denne personvernerklæringen.

Kjapp levering
Personvern
Praktisk betalingsmåte
Gratis kundeservice