Pasient Ansvarsavtale

  1. Ved å sende inn dette Pasient Ansvarsavtale og konsultasjon form, er jeg under sikkerhet at jeg er over atten (18), og inngå denne avtalen.
  2. Lovene i landet mitt på ingen måte skaper et hinder for meg å motta noen av de medisiner som har eller er mottatt.
  3. De medisiner og behandlinger som jeg har eller vil be om er for mitt eget personlig bruk, og garanterer jeg at jeg vil ikke lager haug til noen tredjepart.
  4. Jeg forstår at jeg har noen bekymringer før, under eller etter slike medisiner eller behandling som jeg bør kontakte lege så snart som mulig for oppfølging eller operasjon.
  5. Jeg bekrefter at jeg har brukt narkotika og behandlinger som jeg har spurt tidligere, og garanterer at jeg ikke gjorde noen bivirkninger. Jeg kan garantere at hvis jeg ikke har brukt behandlinger / medisiner i det siste at jeg har blitt anbefalt av legen min undersøke alternativt en kvalifisert lege at disse ikke er kontraindisert for meg og er passende for mine personlige medisinske behov.
  6. Bør jeg oppleve noen komplikasjoner eller har noen bekymringer knyttet til bruk av medikamenter / behandling valgt, krever medisinsk intervensjon, garanterer jeg at jeg vil umiddelbart kontakte en registrert lege for å få nødvendig hjelp.
  7. Jeg bekrefter at jeg ikke vil ta noen andre medisiner / behandlinger når du tar medisiner eller behandling er bedt om, med mindre min apoteket eller legen har bekreftet at trygt å gjøre det. I denne forbindelse vil jeg gi en komplett liste over medisiner / behandlinger med min lege og eller apotek.
  8. Jeg bekrefter at jeg vil følge mitt blodtrykk minst en gang hver fjortende dag, og garanterer at dersom nivået av mitt blodtrykk for bekymring for at jeg skal umiddelbart slutte å ta medisinen / behandlingen.
  9. Jeg bekrefter at jeg er lovlig rett til å bruke kredittkort, debetkort. ment å brukes til å behandle denne transaksjonen.
  10. Jeg garanterer at jeg har svart på over til de beste evne og kunnskap og at jeg har avslørt i full all relevant informasjon om min helse og medisinsk historie. Jeg har ikke fremstilt feil informasjon i noen form.
Kjapp levering
Personvern
Praktisk betalingsmåte
Gratis kundeservice