Levitra dosering

Lever du eller din partner med impotens? Da kan Levitra være en mulig løsning på problemet.

Stadig flere menn opplever at de får problemer med impotens i løpet av livet. Det er ofte symptomer på andre fysiske eller psykiske tilstander som setter seg somatisk i kroppen. Et annet utrykk som beskriver dette er erektil dysfunksjon og det betyr at man har problemer med å få og opprettholde en ereksjon såpass lenge at man klarer å fullføre ett samleie. Noen av de fysiske årsakene som kan ligge bak er nevrologiske lidelser, diabetes, sykdommer i blodårer eller forskjellige hormonelle lidelser. I mange tilfeller er det psykologiske faktorer som gjør at ereksjonen uteblir. Det vil si at penis er i stand til å bli erigert, men psykologiske problemer gjør at den svikter.

Uansett om det er fysisk eller psykisk så kan potensmidler være med å øke sjansene for å kunne gjennomføre et samleie til begge parters tilfredstillelse. Men det er som regel avhengig av at man benytter seg av rette dosering og eventuelle andre hjelpemidler i tillegg til potensmiddelet. Man bør alltid ha oppfølging av lege, først for å finne årsakene til problemene, og etter hvert for å følge opp medisiner og eventuell terapi om dette trengs.

Hvilken dosering kan du bruke?

Hvilken dose du skal bruke av Levitra er veldig avhengig av mange forskjellige faktorer. Først og fremst handler det om den ønskede virkningen. Hva ønsker du å oppnå med medisinen? I noen tilfeller kan den laveste dosen Levitra på 5 mg være nok til å oppnå det du ønsker. Ellers kan det være mulig å vurdere Levitra 10 mg eller Levitra 20 mg. Hvorvidt du kan bruke Levitra og om det kan kollidere med andre medisiner du går på, er noe du bør diskutere med legen din slik at dere sammen kan komme frem til den beste dosen og behandlingen for deg.

Alle potensmidler er kortvarige løsninger med umiddelbar virkning, men de endrer ikke det som er årsakene til impotensproblemene i utgangspunktet. Ettersom Levitra og andre potensmiddel er kostbare i innkjøp er det lurt å jobbe med å finne årsakene bak impotensen slik at man kan behandle både årsaken og symptomene. Det er fremmet forslag i regjeringen for å få potensmidler på blå resept, men dette er en prosess som ser ut til å ta lang tid.

Da er det greit å vite at det finnes andre løsninger som kan være aktuelle for å holde kostnadene nede og allikevel få fatt i medisinene uansett økonomi. For det er nå en gang sånn at vi er et land med både middelklasse og fattige, som også kan slite med disse problemene. Selv om medisinene er priset høyt, er det ikke en medisin bare rike mennesker trenger. Da er det bra å ha muligheter til å skaffe medisinene billigere et annet sted. La oss se på et eksempel.

Prestasjonsangst og antidepressiva

Petter er 45 år, ufør og lider av psykiske lidelser. Han går på medisiner mot depresjon og angst. Han er enslig ettersom han aldri har hatt muligheten til å finne seg en dame som har godtatt han akkurat som han er. Han selv føler seg ikke mandig og får veldig raskt prestasjonsangst når han er i situasjoner der han møter kvinner. Når han da først kommer til den situasjonen der det er muligheter for å satse litt, får han prestasjonsangst og klarer ikke å prestere seksuelt. Her er det med andre flere mulige faktorer som ligger bak hans impotens. En faktor kan være antidepressiva som han tar, som ofte har impotens og lav sexlyst som bivirkning. Men man må heller ikke glemme de psykologiske faktorene som prestasjonsangsten som her kan være et veldig stort hinder for Petter. Petter har dog oppfølging av lege og psykolog som begge har gitt klarsignal til at han kan prøve ut potensmidler som Levitra for å øke sjansene for et normalt sexliv og bedre livskvalitet.

Kostnadene for Petters oppfølging av lege og psykolog er jo begrenset takket være egenandelstaket som er 2185,- i 2016, så lenge han benytter seg av offentlige tjenester som DPS og fastlegeordningen. Alle medisiner han har på blå resept går innunder samme ordningen. Men potensmidler skrives foreløpig kun på hvit resept og selv om prisene her er blitt halvert de siste årene, er det veldig høye priser for medisinene. For eksempel koster fire tabletter med 5 mg, 263,90,-. Den vanlige dosen er enten 5 mg eller 10 mg, og fire tabletter med 10 mg koster 313.30,-. La oss si at han skulle trenge 1 5 mg tablett hver uke så vil prisen pr uke være 78,325, - hver uke og det vil igjen bli 4072,9,- på et helt år. Trenger han 2 tabletter hver uke vil prisen være rett over 8000 for potensmidler på et helt år. Det er mye penger for en som er ufør og som allerede har fått veldig mye mindre i inntekter etter regjeringens endringer i uføreordningen i januar 2016.

Mange alternativer

Da er det greit å vite at det finnes mange alternativer og muligheter når det gjelder kjøp av potensmiddel. For eksempel kan du handle medisinene dine på nett og spare en del penger der. Du kan handle medisinene dine i utlandet og importere nok til 3 måneders bruk inn i landet. Dette er medisiner som finnes i flere varianter, så det gjelder å finne den riktige varianten for nettopp deg, og finne den rette plassen å handle det fra.

Hva som er den rette plassen å handle det fra, er alt etter hva du ser etter. Vær en bevisst forbruker og les lister over ingredienser i medisinene, sjekk at det er riktige virkemiddel som er i medisinene og les gjerne anmeldelser andre har skrevet om det aktuelle nettstedet. Sjekk gjerne om medisinen din finnes på norske nettapotek om du vil unngå å bevege deg inn i apoteket for å hente medisinen. For mange er det å bruke potensmiddel fremdeles veldig skambelagt. Da gjelder det å være kreativ slik at man å få fatt i det man trenger.